Mitä haluat oppia? Kokki kotiin -palvelut

Syttyikö idealamppu?

Kun etsit itsellesi innoitusta, osuvaa lahjaa läheiselle, tyhy-päivän täytettä tai ystäväporukalle hauskaa tekemistä yhteiseen hetkeen. 

Palvelupakettien sisällöt muokkautuvat lähtötason, toiveiden, makumieltymysten ja käytettävien resurssien mukaan. On eri asia tehdä loistava ja romanttinen ateria kahdelle kuin koko illallinen kymmenelle. Olipa tavoite kumpi tahansa, sen toteuttaminen onnistuu. Tämä kokki ei kiroile tai hermostu, vaan opastaa kohteliaaseen tapaansa uusiin taitoihin.

Ja mitä siitä saat itsellesi? Elämyksiä, makumuistoja, kokemuksia ja ennen kaikkea uusia taitoja.
Elämänmittaista osaamista, joka säilyy.  

Yksilöohjaus

Huushollin keittiökingi

alk 295 €
Ole oman keittiösi kunkku! Yksilöllistä neuvontaa täsmätaitojen tai koko menun hallintaan kotitaloudelle. Esimerkkinä henkilökohtainen ohjaus kolmen ruokalajin päivällisen valmistamiseen ja raaka-aineiden valintaan.
Suosituin!

Pienessä porukassa kaikki voittavat

alk 100€/hlö
Noin 3-6 osallistujan ilo: jaetaan työtehtäviä, tutustutaan laadukkaiden raaka-aineiden valintaan, opitaan yhdessä ja lopuksi nautitaan loistava ateria. Kaikki voittavat!
Ryhmäohjaus

Isompi sakki, enemmän... ruokaa

Pyydä tarjous!
Ryhmässä tapahtuvaa ohjausta ja jaettuja tehtäviä esimerkiksi työpaikan tyhy-päiväksi tai polttariporukalle. Ja vatsat taatusti kiittävät lopuksi.

Ota yhteyttä

+358 50 3597853
info@casualgourmet.fi